DSP Alaşehir İlçe başkanı İbrahim Topuk güven tazeledi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - DSP (Demokratik Sol Parti) Alaşehir İlçe kongresi yapıldı. Mevcut Başkan İbrahim Topuk yeniden başkan seçildi. 

DSP Alaşehir ilçe olağan kongresi Yeşilyurt Mahallesinde gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde başkan İbrahim Topuk delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Topuk yaptığı konuşmada, “Kongreye teşviklerinizden dolayı yönetim kurulu adına tüm partililerimize teşekkür ederim. Alaşehir ilçe Başkanı olarak bir yarışa gidiyoruz, bayrağı en iyi yere ulaştırmak için doğru arkadaşlarla üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız" dedi.  

Çalışanların hakkı ve kazanılmış mücadelelerinden doğan Demokratik Sol Hareketin hep zor dönemlerde iktidar olduğunun altını çizen ilçe başkanı İbrahim Topuk, "Partimiz kuruluşundan bu yana bedel ödeme pahasına da olsa bütün zorlukların üstesinden gelebilmiştir. 57. Hükümet döneminde de adına sessiz devrim dediğimiz köklü reformlara imza atmıştır. Mevcut iktidar ise iç politikada ülkemizin geleceğini karartan politikalar uygularken ve Cumhuriyet Tarihinde bugüne dek görülmedik bir kadrolaşmaya giderken, dış ilişkilerde de hiçbir zaman dik durmasını becerememiş ve hep teslimiyetçi olmuştur. Bunun sonucu olarak da ülkemiz ve ulusumuz eli kolu bağlı duruma düşmüştür. Partimiz duruşuyla, siyaset geçmişiyle, dünüyle ve bugünüyle ülkemizin en temiz ve en dürüst partisidir. Biz Demokratik Sol Parti olarak geçmişte iki kez iktidara gelerek bunu kanıtladık. Partimizin siyaset ilkelerini benimseyerek partimizin tekrar iktidara gelebilmesi için gecemi, gündüzüme katıp çalışarak bu görevi yapmaya çalışacağız” dedi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan kongreye DSP Salihli ilçe başkanı İrfan Yılmaz, Sarıgöl ilçe başkanı Ahmet Bozkurt, DSP genel merkez parti disiplin kurulu asil üyesi ve Manisa eski il başkanı Hüseyin Sefa Dağlı ve çok sayıda partili katıldı.

alaşehir dsp alaşehir dsp kongre