Dikkat! Kuvayi Milliye Caddesi tek yön, Ceza Yemeyin!

Alaşehir'de yaya ve taşıt trafiği açısından en hareketli noktalarından olan Kuvayi Milliye Caddesi'nin tek yön uygulaması hayata geçirildi. Caddeye bağlanan tüm ara sokaklara uyarı levhaları asılmasına karşın sürücüler ısrarla ters şeride giriyor. Trafik levhalarına ilave olarak emniyet güçlerinin de tüm uyarıları sonrası cezai işlem uygulanacak.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir’de yaya ve taşıt trafiği açısından en hareketli noktalarından olan Kuvayi Milliye Caddesi’nin tek yönlü düzenlenmesi yönündeki raporu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu tarafından görüşüldü.

UKOME Genel Kurulu’nda oybirliği ile alınan 2024/11 sayılı karar doğrultusunda Kuvayi Milliye Caddesi, Atatürk Bulvarından İstiklal Caddesi istikametine tek yönlü olarak düzenlendi. Yani adliye tarafından ancak yukarı yönlü gidebiliyorsunuz. 

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Kuvayi Milliye Caddesine çıkan tüm ara sokaklara, caddenin tek yön olması kararı alınması sonrasında aşağı yönlü dönüş yapılamayacağı levhaları asıldı. Karar ile caddede yaşanan trafik yoğunluğu azalırken, cadde üzerinde sık yaşanan kazaların önüne geçildi. 

Ancak tüm uyarılara ve levhalara karşın sürücüler ters şeritten ilerlemeye devam ediyor. Emniyet güçlerinin günler süren uyarılarının ardından cezai işlem uygulamasına geçilecek.

alaşehir haber Alaşehir Kuvayi Milliye Caddesi alaşehir trafik denetim