Alaşehir Kızılay'dan Eğitime Tam Destek

Alaşehir'de başta üniversite sınavları olmak üzere, değişik sınavlara ve okul ders sınavlarına hazırlanan öğrenciler için en güvenli ve sakin ders çalışma yeri olan Alaşehir Halk Kütüphanesinin yetersiz kalması üzerine devreye Alaşehir Kızılay Derneği girdi. Kızılay Derneği eğitim salonu öğrencilere haftanın Pazar günleri hariç her gün kullanmalarına açıldı. Ders çalışmak isteyen öğrenciler bundan böyle , Kızılay Derneği eğitim salonunda ders çalışabilecekler.

Reklam
Reklam

Alaşehir Halk Kütüphanesi Müdürü Nilüfer Aydemir,  özellikle Üniversite, KPSS başta olmak üzere , okul ders sınavları ve değişik sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin yanında kütüphanemizin kaynaklarından yararlanmak isteyenlerin yoğun olması nedeniyle salonumuz ihtiyacı karşılayamaz duruma geldi.

Bizde değişik alternatifler arayarak, yeni bir alan yaratmaya çalıştık. Bu talebimizi Kızılay Derneği başkanı Nedim Yamak’a ilettik. Kızılay Derneği başkanı Nedim Yamak talebimizi yerinde bularak, bundan böyle ders çalışmak  için gelen öğrenci ve değişik meslek gruplarından vatandaşlarımız  isterlerse  burada da ders çalışabilecekler, Kızılay Derneği ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.  

Alaşehir Kızılay Şubesinden Gençlere Tam Destek

Alaşehir Kızılay Derneği başkanı Nedim Yamak, Alaşehir İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nde ders çalışmaya gelen gençler Kütüphane Müdürü Nilüfer Aydemir'e sınav sürelerinin  yaklaşmasından dolayı kütüphanenin yetersiz geldiğini belirtip, kendilerine yeni bir çalışma salonunun  olması talebinde bulunmuşlar.  Kütüphane Müdürü Nilüfer Aydemir, bize bu taleplerini iletti.  

Bu süreçte öğrencilerimizi ve gençlerimizi  yalnız bırakamayız, onlar bizlerin geleceği. Bu nedenle derneğimizin eğitim ve çalışma salonunu haftanın Pazar günü hariç her gün istedikleri zaman salonumuzu rahatlıkla kullanabilirler. 

İhtiyaç sahibi gençlerimiz ve öğrencilerimiz, güvenli ve sakin bir ortamda istedikleri gibi ders çalışabilirler” dedi.

alaşehir kızılay nedim yamak alaşehir