Alaşehir'in yöresel lezzetleri İstanbul'da tanıtıldı

Çiftçiler günü nedeniyle, DenizBank Genel Müdürlüğünde geleneksel yöntemlerle üretilen ürünler, açılan stantlar ile tanıtıldı. Alaşehir'den de Nazo'dan Lezzetler firması, açtıkları stant ve doğal ürünleri ile büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Denizbank genel müdürlüğünde Çitftçiler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Alaşehir’i temsilen ilçemizde geleneksel yöntemlerle katkısız üretim yapan,Nazodan Lezzetler firması katıldı.

Açılan stantta Alaşehir’e özel ürünlerin tanıtım ve satışları yapıldı. İlçemizin meşhur kuru üzümü, yaprağının yanı sıra taş değirmende üretilen tahin ziyaretçilerin oldukça ilgisini çekti. “ÜRETTİĞİMİZ DOĞAL ve KALİTELİ ÜRÜNLER İLE ALAŞEHİR’İ TEMSİL ETTİK”

Firma olarak önceliklilerinin doğal ve kaliteli ürünler üreterek müşterilerinin her zaman beğenisini kazanmak olduğunu belirten firma yetkililerinden Nazan Durmaz Keskin; “İlçemize özgü doğal ve katkısız ürünler üretiyoruz. Çiftçiler günü nedeniyle, Denizbank Alaşehir Şubesi Müdürü Erkan Başocak’ın desteğiyle genel merkezde stant kurarak üretmiş olduğumuz doğal ürünleri orada tanıttık. Oldukça beğeni topladık ve güzel geri dönüşler aldık. Bize bu fırsatı verdikleri için Denizbank yetkililerine ve Erkan Başocak müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

nazodan lezzetler alaşehir nazodan lezzetler alaşehir yaprak alaşehirin yöresel ürünleri